Vedete din Romania

#Ilinca Vandici casatorie #Ilinca Vandici insarcinata #ilinca vandici iubit #ilinca vandici

Ilinca Vandici, primele fotografii cu burtica! S-a si casatorit?

Ilinca Vandici este in culmea fericirii. Vedeta este insarcinata in doua luni! Recent a publicat primele fotografii cu burtica de gravida pe care le asteptau toti fanii.

Ilinca Vandici este in vacanta in Republica Dominicana alaturi de iubitul sau, Andrei Neacsu.

Prezentatoarea tv a postat pe pagina sa de socializare cateva fotografii din vacanta. Intr-una dintre postari, Ilinca Vandici coboara dintr-un elicopter, cu care se plimbase, iar fanii sunt de parere ca aceasta si-a oficializat relatia cu Andrei in aceasta vacanta. “Te-ai casatorit in Republica Dominicana’’, i-a scris una dintre prietenele virtuale.

Pe de alta parte, Camelia Enciu, prietena Ilincai Vandici, a dezvaluit ca vedeta este mai fericita ca niciodata, iar Andrei Neacsu este barbatul pe care si l-a dorit intotdeauna sa-si uneasca destinele.

"Cum sa nu isi doreasca? E un lucru minunat care i se intampla in viata. Andrei este un baiat exceptional care merita ca Ilinca sa ofere acest miracol de a avea un copil impreuna. Inteleg ca sunt extraordinar de bine ca si cuplu, se inteleg foarte bine si atunci e un moment prielnic in viata lor sa apara si un copil. E un copil asteptat din partea amandurora. Ea si-a dorit dintotdeauna o familie si nu neaparat acum, in acest moment. Ea este un om serios, este o fata serioasa, care toata viata a avut cinci mari relatii, ca eu o stiu pe Ilinca de acum 12-13 ani. Nu chiar de putin timp. Eu m-am intalnit vara trecuta cu Ilinca si erau impreuna deja. Au mai bine de jumatate de an, daca nu mai mult. Ea este foarte, foarte fericita in aceasta relatie si este foarte multumita. Acest baiat chiar este un om minunat, de care chiar ea avea nevoie. Pentru ca Ilinca este un om bun si merita un om pe masura ei. In sfarsit un baiat care chiar o iubeste. in toate relatiile nu a gresit Ilinca. Nu a fost ea niciodata cea care a gresit. Ei au calcat gresit. Nu neaparat inselat dar si in alte sensuri. Cred ca va urma ca acesta e mersul firesc al lucrurilor. O cununie civila dupa care o nunta, nu? stiu ca Ilinca are o relatie foarte buna cu mama lui, asa ca in familia lui a fost acceptata extrem de bine si bineinteles si el in a ei”, a declarat Camelia Enciu, prietena Ilincai Vandici, potrivit cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare