Vedete din Romania

#showbiz #ilie nastase #vedete intern #turneul de la Wimbledon

Ilie Nastase, vedeta in presa britanica. De la performantele sportive la recordurile sexuale

Aparitia la Turneul de la Wimbledon a fostului tenisman Ilie Nastase imbracat in uniforma de general nu a ramas fara ecou in presa britanica. Jurnalistii l-au ironizat pe fostul numarul 1 mondial si l-au comparat cu un dictator sud-american.

"Ilie Nastase, fost numar 1 mondial, arata precum un dictator sud-american din anii '70, atunci cand a venit in loja regala imbracat intr-o uniforma militara albastra si purtand ochelari de culoare inchisa", a scris Daily Mail. Jurnalistii britanici au mai scris ca, in perioada in care juca tenis, Nastase era poreclit "bufonul din Bucuresti", iar pe vremea regimului comunist a fost angajat al Ministerului Apararii Nationale.

Sursa foto: activenews.ro

CITESTE SI:

3 vedete in razboi total cu fanii de pe Facebook
4 blonde celebre care au sperat sa dea lovitura in America, dar s-au intors dezamagite


Replica, intr-un interviu amplu

In ciuda afirmatiilor malitioase, jurnalistii au avut grija sa ii ofere si drept la replica, in stilul caracteristic presei tabloide britanice. "Deci, generale Nastase, cum s-a simtit sotia ta cand i-au spus ca este iubirea ta numarul 2.501?" este titlul sub care Daily Mail publica un interviu cu Ilie Nastase, ca o reactie la seria de articole de zilele trecute.

"La anul o sa vin la Wimbledon in pijamale, ca sa le arat eu lor. Sau, o sa vin dezbracat" este reactia lui Nastase.

Jurnalistul de la Daily Mail care i-a luat interviul l-a cunoscut pe Ilie Nastase in Romania, la casa sa din Bucuresti. Ziaristul l-a intrebat pe tenisman daca sunt adevarate zvonurile potrivit carora s-ar fi iubit cu peste 2.500 de femei, informatie care apare, de altfel, si in cartea sa autobiografica.

"Imi plac femeile, iubesc femeile, e normal sa ma uit dupa femei. Dar 2.500 de femei, nu, nu au fost atat de multe. Presa a inventat cifra asta pentru a vinde mai bine, insa au fost 300-400. Cam asa. Oricum, ce conteaza, nu imi vor da o medalie pentru asta", a spus Ilie Nastase.

Sursa foto: realitatea.net

Fostul tenisman a continuat chiar sa vorbeasca despre performantele sale sexuale. "Nu am folosit niciodata Viagra. Cine are nevoie de asa ceva? Eu am nevoie doar de persoane pline de viata, tinere. Asta ma face sa fiu in forma. Inca ma uit dupa femei, dar deja e prea tarziu pentru mine. Ma uit, dar nu mai pot sa obtin ce vreau. Sunt casatorit", a spus sportivul.

Fostul numar 1 mondial implineste peste cateva zile 68 de ani. Insa abia de urmatoarea zi de nastere s-a aratat jucatorul mai entuziasmat. "Este anul meu erotic. Merg pe 69 de ani. Atunci voi avea parte de o aniversare speciala: doar fete, fara partenerii lor. Voi fi singurul barbat acolo", a glumit, in stilul caracteristic, Ilie Nastase.

A fost de doua ori numarul 1 mondial

Ilie Nastase a fost jucator profesionist de tenis de camp si unul dintre cei mai importanti jucatori de tenis ai anilor '70, fiind numarul 1 mondial de doua ori, in 1972 si in 1973. Printr-un decret prezidential, Ilie Nastase a fost inaintat in 2008 in gradul de general-maior in retragere in Ministerul Apararii.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare