Vedete din Romania

#ileana lazariuc #anastasia lazariuc #tiriac #copii

Ileana Lazariuc vrea sa fie mama pentru a treia oara

Anastasia Lazariuc , mama Ileanei Lazariuc, a anuntat in cadrul unei emisiuni de la Antena 2 ca fiica ei ne pregateste o surpriza. Sotia lui Ion Ion Tiriac isi doreste foarte mult o fetita astfel ca va deveni mamica pentru a treia oara.

Anastasia a povestit in cadrul emisiunii "Conferinta de presa" ca se simte foarte bine in postura de bunica si ca este pregatita pentru un al treilea nepotel, daca Ileana isi doreste lucrul acesta.

"Ileana vrea sa aiba si o fetita. Ma inteleg bine cu toti nepoteii mei, dar nici unul nu-mi spune «bunica», incearca sa imi spuna pe nume. Ileana iubeste copiii, cand era mica isi dorea sa se faca educatoare si ii ia tot timpul pe cei mici dupa ea. Spune 'merg cu satra dupa mine'" – Anastasia Lazariuc.

De altfel, mama Ileanei Lazariuc a marturisit ca s-a integrat foarte usor in familia Tiriac si ca este foarte incantata de cuscrul ei.

"Este un om cu foarte mult umor, spune glume mereu si adora sa se joace cu cei mici", a spus cantareata referindu-se la Ion Tiriac.

Ileana si Ion Ion Tiriac sunt parintii a doui baieti frumosi : Alexandru ( 2 ani ) si Nicola ( un an ). De curand, si mama vedetei, Anastasia, si-a gasit jumatatea. Aceasta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu iluzionistul Leonard Iosefini .

"Ne intelegem foarte bine si ne completam. Este si el artist si ma suporta, pentru ca, recunosc, de multe ori sunt ciudata, plec de acasa la concerte, iar el intelege aceste lucruri", a precizat anastasia lazariuc ( 57 ani ) in cadrul emisiunii "Conferinta de presa"i.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului