Vedete din Romania

Ileana Lazariuc a “murit” din prima

Ileana Lazariuc, protagonista rolului Zarada in “ Supravietuitorul ”, cel mai recent film regizat de Sergiu Nicolaescu, a povestit in premiera despre experientele traite pe platourile de filmare. “Una dintre cele mai interesante experiente legate de film a fost secventa in care Zarada moare. Nici n-a fost nevoie de multe duble”, isi aminteste proaspata mamica, vorbind pe larg si despre scenele “hot” filmate cu Lucian Viziru .

Despre debutul Ilenei Lazariuc pe marile ecrane, nu se poate vorbi decat la superlativ, dupa ce actrita a reusit sa interpreteze rolul complex al Zaradei, o femeie “nascuta intr-o familie de tigani si crescuta intre romani, a carei viata se imparte intre doua lumi, oscileaza mereu intre doua stari - fericire si tristete - care traieste fiecare moment la intensitate maxima ”, dupa cum o descrie Ileana Lazariuc.

Desi a obtinut acest rol, chiar dupa primul casting, artista a reusit sa intre in pielea personajului sau si interpretat scenele fierbinti cu senzualitate , iar cele morbide, in care personajul sau moare, cu credibilitate: “Una dintre cele mai interesante experiente legate de film a fost secventa in care Zarada moare. Stiu ca suna morbid, dar aceasta e secventa mea preferata si nici n-a fost nevoie de multe duble”, povesteste aceasta pentru Pro TV Magazin.

Inhibata la scenele nud

Moldoveanca, despre care se stie ca in trecut a interpretat-o pe neastamparata Didi in serialul “Chiquititas”, s-a integrat perfect in echipa de filmare, impresionandu-l pe “comisarul Moldovan”, dar si pe Lucian Viziru alaturi de care a filmat cateva scene sexi. O scena, jucata cu multe emotii, este cea in care Ileana apare dezbracata : “A fost de la inceput in scenariu, dar nu mi s-a impus, n-am fost conditionata in nici un fel.

Povestea de dragoste dintre Zarada si Cristian Vasile a fost una foarte pasionala, iar secventa asta e justificata intrutotul de scenariu. Mi-a fost greu, cu toate ca s-a filmat cu echipa restransa, doar regizor si operator; cred ca e imposibil sa nu te simti inhibat in situatia asta, oricata experienta ai avea ca actor”, marturiseste artista, care spera sa fie prezenta la premiera acestei productii, la Bucuresti.

Colaborare fierbinte

Viziru, actorul scolit in productiile turnate in studiourile de la Buftea, se declara incantat de prestatia colegei sale: “Mi-e teama ca, daca spun ca ne-am inteles excelent, nu mai mananc cald o luna... Glumesc! Ne-am inteles foarte bine, este o doamna foarte simpatica si talentata”, spune acesta.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului