Vedete din Romania

#Ileana Ciuculete hepatita C #Ileana Ciuculete a murit #vedete intern #ileana ciuculete #showbiz

Ileana Ciuculete a murit in bratele sotului! Boala care a rapus-o afecteaza peste 600.000 de romani

Cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete, care ar fi implinit anul acesta 60 de ani, s-a stins marti seara, la sase zile duce ce a aflat ca sufera de hepatita C, boala cu care se lupta peste 600.000 de romani.

"I-au depistat virusul hepatitei C, care a galopat rapid si a dat in ciroza. A murit in bratele mele. Sunt in stare de soc, mi-au administrat calmante", a declarat ieri seara Cornel Gales, sotul cantaretei, care i-a fost alaturi timp de 24 de ani, conform a1.ro.

Cosmarul cantaretei a inceput de Ziua Femeii, cand alertata de o febra care nu scadea, artista a mers la o clinica privata pentru un consult de specialitate si un set de analize, care au scos la iveala un diagnostic pe care Ileana Ciuculete a refuzat sa-l accepte – hepatita C. Cantareata a cerut un nou set de analize, in urma cu trei zile, de data aceasta la Victor Babes.  “Dupa noile analize care au confirmat si hepatita C si au condus la diagnosticarea cirozei hepatice galopante, medicii de acolo i-au spus sa mearga acasa ca nu mai au ce sa-i faca. Discutau deja de un stadiu terminal”, sustine un apropiat al familiei regretatei artiste, citat de libertatea.ro.

Ileana Ciuculete a înregistrat peste 400 de melodii proprii si peste 24 de albume.

In 2005, Ileana Ciuculete a fost rasplatita cu Discul de Aur pentru vanzarea a 40.000 de exemplare ale albumului "Ciorba de curcan".

Sursa foto: perfectimperfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare