Vedete din Romania

#showbiz #relatie #vedete intern #adi mutu #bianca dragusanu

Idila momentului. Bianca Dragusanu se iubeste cu Adi Mutu

Nici cu Victor Slav, nici cu Adi Cristea, ci cu... Adi Mutu. Bianca Dragusanu ar fi fost surprinsa de paparazzii altaturi de cel cu care a mai avut in urma cu sase ani o relatie pasagera.

Dupa ce a petrecut Sarbatorile in Republica Dominicana alaturi de Consuelo, cea care inca ii mai este sotie, si de fiicele celor doi, Adi Mutu s-a intors "pus pe treaba". Potrivit libertatea.ro, el s-a intalnit zilele trecute la cafeneaua unui hotel din Capitala cu Bianca Dragusanu, o mai veche pasiune de-a sa.

Sursele Click! sustin ca cei doi au stat la masa mai bine de o ora, timp in care "Brilliantul" i-a impartit roscatei cu generozitate gesturi tandre. La mijlocul saptamanii trecute, cei doi si-au facut aparitia impreuna cu un alt cuplu intr-un club din Centrul Vechi, cu mult dupa miezul noptii. Dar nu s-au limitat doar la atat, ci au petrecut si un sejur romantic la Predeal.

Anul trecut, reporterii publicatiilor tabloide au descoperit faptul ca Adrian Mutu i-ar fi achitat Biancai nota de plata pentru petrecerea pe care a dat-o de ziua ei intr-un club din Bucuresti. Click! scrie ca, desi au incercat sa ia legatura cu cei doi pentru confirmari, niciunul nu a dorit sa raspunda solicitarilor.

Contactata de reporterii WOWbiz.ro, Dragusanu considera ca zvonurile nu au nicio baza reala. “Nu am ce sa comentez. Nu am nicio relatie cu el. Nu am facut Valentine’s Day cu Mutu si nici nu am fost la munte in ultima perioada, cel putin nu in compania lui”, a declarat vedeta, in exclusivitate, pentru site-ul nostru.

Citeste si:

Delia Matache a ramas fara casa. I-a luat-o banca!

Cum au trecut vedetele prin scoala: Elena Udrea, corigenta, Cristina Spatar, repetenta

Bianca Dragusanu, in imagini horror! Uite cum are burta!

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare