Vedete din Romania

#andreea marin #andreea banica #gabriela cristea #vedete intern #vedete zapada

Iarna mondena - Cum au infruntat vedetele viscolul si zapada din weekend?

Viscolul si zapada au dat peste cap intreaga tara, inclusiv taramul exclusivist al vedetelor, care s-au vazut nevoite sa puna mana lor delicata pe lopata si sa isi deszapezeasca propriile masini, case sau poteci. Alte celebritati autohtone, mai norocoase din fire, au platit oameni sa scape de zapada din jurul lor si s-au bucurat de o zi intreaga alaturi de familie, la sanius. Exista insa si vedete care s-au crezut zeitati si au infruntat viscolul de sambata cu puteri supranaturale, doar de dragul de a iesi din Bucuresti!

Andreea Marin si Tuncay Ozturk

Imediat ce viscolul s-a potolit, si fulgii de zapada si-au urmat cursul firesc, acoperind potecile, familia Marin-Ozturk a iesit din casa, cu diverse misiuni: Andreea Marin si Violeta, fiica de 6 ani a vedetei, au infruntat nametii doar pentru a se juca cu ei si a se bucura de covorul alb asternut pentru natura, in timp ce barbatului casei i-a fost desemnata o misiune ceva mai grea. Tuncay a facut cunostinta cu lopata de zapada, avand in vedere ca in Turcia nu credem ca a vazut vreodata asa ceva, si a inceput marea deszapezire a garajului casei din Pipera.


Citeste si: Viscolul revine - Codul portocaliu de ninsori se mentine si in urmatoarele zile

Gabriela Cristea si Tavi Clonda

Viscolul de sambata si zapada abundenta nu au impiedicat-o pe Gabriela Cristea sa se aventureze intr-o cursa periculoasa, pe DN1, cu scopul de a ajunge in Brasov, unde urma sa cunoasca familia iubitului ei. Intalnirea cu viitorii socri a cerut cateva sacrificii. Frumoasa prezentatoare a refuzat sa asculte de indicatiile autoritatilor si a pornit, impreuna cu iubitul ei, spre Brasov. Vedetele au trecut prin cateva spaime serioase pe traseu, care aproape ca le-au determinat sa se intoarca in Bucuresti, insa pana la urma au infruntat vantul naprasnic si au ajuns cu bine la destinatie.


Andreea Banica

Andreea Banica este o alta vedeta autohtona care stie ca zapada este bucuria copiilor, de aceea, nu a ratat ocazia de a iesi cu fetita ei, Sofia, la sanius. S-au imbracat gros si colorat, iar ieri, cand vantul s-a potolit, au iesit la o plimbare sanatoasa prin nameti.

Corina Bud

Zapada si frigul nu par sa fie o problema pentru cantareata Corina, care a preferat sa infrunte gerul de afara in stil varatic - intr-o tinuta formata din pantaloni scurti si tricou, dar cu cizme imblanite, semn ca frigul se simte intotdeauna de la picioare in sus. Vedeta s-a bucurat ca un copil de nametii asternuti pe balconul apartamentului sau.


Sursa foto: 1music.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare