Vedete din Romania

#horia moculescu #scandal #mariana moculescu #politie #furt #plangere penala

Horia Moculescu si-a reclamat fosta nevasta pentru furt

Dupa ce i-au disparut 7.200 lei din portofel , Horia Moculescu a depus o plangere penala impotriva fostei sotii, cu care locuieste inca.

Casa familiei Moculescu a fost scena unui nou scandal marti seara, cand fosta sotie a compozitorului, Mariana, a sunat la 112. Ea a cerut ajutorul unui echipaj de politie sustinand ca fostul sot o injura si vrea sa o dea afara din casa. Imediat dupa, a sunat si la OTV, cerand ajutorul unei echipe de televiziune.

Horia Moculescu a depus in cursul zilei de marti plangerea impotriva Marianei, dupa ce a constatat ca ii lipseste din portofel suma de 72 milioane lei vechi. "Daca imi va returna banii, imi voi retrage plangerea", sustine compozitorul, citat de Ziarul Ring.

"Eu am doua camere pe care le tin inchise cu cheia, el insa, doar una din camere o inchide, pentru ca cealalta nu are usi. Asa a gasit el motiv sa ma acuze ca i-am furat acesti bani. Marti seara a inceput scandalul, cand a sarit la mine la bataie, m-a amenintat ca nu se lasa pana nu ma baga in puscarie", a povestit Mariana Moculescu pentru Gardianul.

Mariana il acuza pe fostul sot ca i-a inscenat furtul si a jucat banii la un cazinou. "Este o boala a lui, aceasta cu jocurile de noroc, un fel de schizofrenie , foarte grava", a adaugat ea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului