Vedete din Romania

#horia moculescu #alexandra velniciuc #relatie

Horia Moculescu se cearta cu noua iubita

Horia Moculescu si colega lui blonda de la TVR, Alexandra Velniciuc , au avut pe litoral o cearta ca de indragostiti. Cei doi neaga insa orice zvon despre o posibila relatie amoroasa

Alexandra si Horia Moculescu prezinta impreuna emisiunea "Atentie, se canta" la TVR si se pare ca apropierea dintre ei, a lasat loc unor sentimente puternice.

Saptamana trecuta, cei doi au fost surprinsi de paparazzi pe terasa Hotelului Sport din Constanta. Dupa o saramura de crap, intre Horia si colega lui a izbucnit cearta. "Alexandra, ma enervezi!", ar fi tipat compozitorul in varsta de 72 de ani, catre blonda de numai 28.

"Asa, si asta inseamna ca trebuie sa urli in halul asta?", a fost replica Alexandrei, care nu a parut sa ia in seama furia lui Moculescu.

Cei doi au parasit restaurantul pe usi diferite, la un interval de cateva minute. Moculescu a ajuns la masina, unde a asteptat-o pe Alexandra si au plecat impreuna.

Fosta sotie a compozitorului, Mariana Moculescu , sustine si ea ca intre Horia si Alexandra exista mai mult decat prietenie si respect. Ea a declarat anul trecut ca i-a vazut pe cei doi plimbandu-se de mana, in parc.

"Eu si Horia Moculescu nu avem o relatie de prietenie , avem o relatie bazata pe respect, in care oamenii inteligenti stiu sa-si recunoasca reciproc calitatea", a declarat Alexandra pentru Click!, atunci cand au inceput sa circule zvonuri despre o relatie intre cei doi colegi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului