Vedete din Romania

#halle berry #copii #copii halle berry

Halle Berry isi doreste mai multi copii

Actrita Halle Berry isi doreste foarte mult o surioara pentru fiica sa de 4 ani, Nahla. Vedeta de rang international, care este logodita cu faimosul Olivier Martinez, se simte pregatita sa aduca pe lume mai multi copii, mai mult decat ar fi crezut in urma cu doua decenii.

Ideea nasterii celui de-al doilea copil i-a fost insuflata lui Halle Berry de micuta Nahla, care se roaga in fiecare seara pentru o surioara sau un fratior:

"Atunci cand ne facem rugaciunea de seara, fiica mea imi spune ca isi doreste un pat-cuseta si o surioara. Mereu ii spun ca pe una dintre aceste rugaminti o pot indeplini, insa pentru cealalta trebuie sa mai aspteptam putin si sa ne mai rugam lui Dumnezeu", a declarat actrita.

"Fetita mea se roaga insa in fiecare seara pentru o surioara si nu intelege de ce lui Dumnezeu ii ia atat de mult timp sa ii indeplineasca dorinta", a mai adaugat Halle Berry.

Actrita a mai declarat ca se simte foarte bine in pielea de mamica si crede ca acum este o mama mult mai buna decat ar fi fost la 25 de ani.

Halle Berry, in varsta de 46 de ani, a marturisit este foarte fericita ca a asteptat cu aducerea pe lume a primului copil. Ea a mai adaugat ca acum este momentul perfect pentru un al doilea copil si spera ca rugaciunile fetitei sale vor da roade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului