Vedete din Romania

#talhari #grasul xxl #artist #politie

Grasu XXL a stropit cu apa si a injurat un tanar, in timpul unui concert. Artistul e cercetat de politie: “Nu am putut sa ma abtin”

Grasu XXL a ajuns in centrul atentiei si a starnit un val de reactii negative dupa ce a stropit cu apa si a injurat un tanar, la Nostalgia.

 

In weekend a avut loc Nostalgia, festivalul dedicat iubitorilor de muzica anilor 2000 si nu numai. Grasu XXL a sustinut si el un concert la Nostalgia, insa fanii lui au avut parte si de o situatie neplacuta.

Un tanar l-a tras la raspundere pe Grasu XXL ca promoveaza jocurile de noroc, chiar in timp ce cantaretul pe scena. Acesta nu a stat foarte mult pe ganduri si l-a stropit cu apa, a inceput sa il injure si i-a indemnat si pe fanii lui sa faca la fel.

Incindentul a fost filmat, postat pe TikTok si, ulterior, a ajuns si la politie. „Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 17 Politie au demarat cercetari, din oficiu, cu privire la savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5”, a anuntat Politia Capitalei intr-un comunicat, potrivit libertatea.ro.

Dupa ce a fost audiat de politisti, Grasu XXL a declarat: „N-a vrut sa-mi dea microfonul inapoi. Cand i-am zis sa-mi dea microfonul inapoi mi-a zis «si ce imi faci». Si atunci l-am stropit cu apa. Limbajul la noi, rapperii, asa e el violent, era concert de rap, nu de folk. M-a deranjat foarte tare.  Avea o fata, copil nu era, poate ca daca era copil nu ma enerva atat de tare. Era la modul «ce-mi faci, ce-mi faci», nu am putut sa ma abtin. M-am enervat”, a spus rapperul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare