Vedete din Romania

# divort giulia # casnicie giulia #giulia andreescu #vedete intern #showbiz #serban huidu

Giulia, declaratii despre divort! Cu ce a gresit vedeta

Giulia si sotul ei, Vlad Huidu, au trecut prin momente dificile si erau la un pas de divort. Motivul neintelegerilor trecute a fost... gelozia Giuliei!

Artista a recunoscut ca o buna perioada, ea nu a avut incredere in sotul sau, scrie ele.ro. Acum insa, s-a maturizat si si-a dat seama ca fara respect si incredere o casnicie nu poate dura, sustine cantareata. 

"Eu am fost geloasa, dar mi-a trecut la un moment dat. Nu stiu cum m-am vindecat. S-a pogorat asa...dintr-o data, ceva...si a zis: gata, ajunge! El nu-mi provoca si nici acum nu-mi provoaca niciun sentiment de gelozie, este linistit, e in banca lui sau este foarte destept. Inainte, cand chiar eram geloasa, cred ca lipsa de incredere in mine imi provoca gelozia, nu el. Dar, in timp m-am maturizat si eu, am ajuns la o varsta, dupa ce am nascut, la care mi-am dat seama ca, de fapt, problema era la mine, nu la el", a marturisit Giulia.

Zvonurile despre divort au aparut in aceasta vara, cand cei doi au petrecut cateva zile separat, apoi au urmat declaratii care dadeau de banuit ca lucrurile nu sunt chiar roz in familia celor doi. Totusi, dupa cateva luni, lucrurile par sa se fi linistit.

CITESTE SI: 3 vedete, la slabit! Ce program respecta in tabara de slabit

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului