Vedete din Romania

#Giulia Anghelescu despartire #vedete intern #giulia anghelescu #showbiz

Giulia Anghelescu, despre despartirea de Vlad Huidu. “Familia lui a spus ca ar trebui sa isi gaseasca pe altcineva”

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au trecut printr-o perioada mai putin fericita a relatiei lor! Cei doi au reusit insa sa-si salveze casnicia!

Giulia Anghelescu a vorbit prima oara despre despartirea de Vlad Huidu, cu care are o relatie de 12 ani si doi copii, pe blogul personal.

“Ne-am cunoscut acum 12 ani la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitata. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simtit ca vreau sa il invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit si de atunci am ramas amici. Au trecut anii, fiecare cu viata lui, cu relatiile lui, niciodata nu ne-am gandit ca ar putea fi mai mult intre noi. Si totusi, la o petrecere a indraznit si m-a luat de mana. Atunci am stiut ca el e cel pe care il asteptam. Voiam sa nu imi mai dea drumul si sa ramana el pentru totdeauna. Atunci am simtit ca am ajuns acasa…

A fost tare greu sa ajungem unde suntem azi, dar cred ca toate s-au intamplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regasit, ne-am certat, ne-am iubit. Multi nu au fost de acord cu relatia noastra. Prietenii lui, familia lui, toti credeau ca pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rand sa le demonstrez ca nu era asa… Pentru ca eu simteam ca el este acela. Habar nu am de unde am avut puterea sa ma “lupt” cu ei, dar sunt scorpion pana in maduva oaselor si poate de asta nu mi-am pierdut niciun moment directia si am mers mai departe, indiferent de ce a aparut in calea mea. Familia lui a spus ca “poate” mai mult de atat, ca ar trebui sa isi gaseasca pe altcineva. Eu am gandit ca singurul mod prin care as putea sa ii fac sa vada dragostea dintre noi, era sa ii ajut sa se apropie si mai mult de el, de noi, sa vada ca e fericit. si am fost tare fericiti in lumea noastra, in care vorbele celorlalti nu mai aveau valoare… se auzeau doar sunetele iubirii noastre. intr-o buna zi insa am oboist… si eu si el… si ne-am oprit.

Momentul in care ne-am despartit a fost tare greu, perioada care a urmat a fost, poate, cea mai dureroasa din viata mea… Am simtit ca a murit o parte din mine atunci.. Perseverenta cu care am continuat insa sa cred, in timp ce incercam sa invat sa traiesc fara el, ca ne vom impaca, ca el este jumatatea mea, a fost mai puternica. Un an si jumatate ne-am cautat, fara sa ne gasim. Fiecare a incercat sa fie cu altcineva. Prietenii, familia, toata lumea era fericita ca, in sfarsit, nu mai eram impreuna. La noi nu cred ca s-au gandit, dar bineinteles ca toata lumea voia ba binele lui, ba al meu. Nu intelegeam ce anume le da dreptul sa hotarasca ce insemna bine pentru noi?

Eu, insa, am crezut cu fiecare bucatica din mine, ca daca ne e scris sa fim impreuna din nou, asa va fi, indiferent de ce spun ceilalti din jurul nostru. si asa a fost!

M-a intrebat cineva atunci de ce ma agat de ceva ce nu pare sa se mai intample vreodata si i-am raspuns ca simt ca intr-o zi va fi bine si ca trebuie doar sa am rabdare.

Ne-am impacat fara sa stie nimeni, dupa aproape un an si jumatate. Nu a stiut nimeni ca suntem din nou impreuna, inca vreo cateva luni bune. De atunci nu mi-a mai pasat de nimeni, in afara de noi. Nu m-a mai interesat daca a avut cineva ceva de zis. Iubirea noastra a fost mai puternica decat gandurile lor, decat judecatile lor, decat vorbele lor.

Azi avem o familie atat de frumoasa si desi nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul, stiu sigur ca legatura dintre noi e foarte puternica. Si mai stiu ca singurul lucru pe care il vom face, tinandu-ne de mana, asa cum ne-am tinut prima data, umar langa umar, vom putea trece, impreuna, peste orice obstacol”, a scris Giulia Anghelescu pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului