Vedete din Romania

Gina Pistol, tunsuoare interzisa de iubit

Gina Pistol se lauda ca nu cheltuieste sume exorbitante la saloanele de infrumusetare. Cu toate acestea, ea afiseaza mereu un look impecabil, apreciat in unanimitate de criticii in domeniu, povesteste Click.

Si, pentru ca de curand satena, Gina ar vrea sa-si schimbe si tunsoarea. Numai ca, la auzul acestei vesti, Nicola, iubitul ei, s-a cam impotrivit. O vrea pe Gina cu parul lung.
Ea s-a hotarat sa iasa din randurile blondelor si si-a vopsit parul intr-o nuanta mai inchisa, de saten.

Noul look al Ginei a fost unanim apreciat, ceea ce a impulsionat-o pe aceasta sa mearga si mai departe cu schimbarile: ar vrea sa incerce o , precum Victoria Beckham. Numai ca, la acest capitol, ea s-a lovit de refuzul vehement venit din parte iubitului ei, Nicola.

“El nu obisnuieste sa-mi impuna ce sa fac. Numai ca ii place sa am parul lung si nu ar vrea nici in ruptul capului sa ma tund si mai scurt decat sunt acum”, a declarat Gina.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului