Vedete din Romania

#gina pistol #smiley

Gina Pistol si Smiley, anuntul momentului! Ce se intampla cu relatia celor doi: „N-am inteles nimic”

La aproximativ doi ani dupa ce a nascut si aproape sapte ani de relatie cu Smiley, Gina Pistol a dezvaluit ce planuri de viitor are cu juratul de la „Vocea Romaniei”.

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cutite” a stat de vorba cu jurnalistii de la SpyNews, carora le-a dezvaluit ca ea si Smiley se gandesc sa faca nunta.

„Da, planuim sa facem si nunta. Nu stiu cum va arata rochia de mireasa. Nu stiu insa cand, ca nu stiu cum vom face cu timpul. Deja Andrei a intrat in paine, eu nici nu stiu cand a trecut luna ianuarie, ca uite ca s-a dus si luna ianuarie si n-am inteles nimic din ea”, a spus Gina Pistol pentru sursa citata.

Inainte de acest interviu, frumoasa blonda a vorbit si cu jurnalistii de la Unica, iar acestora le-a spus ca relatia dintre ea si Smiley merge perfect si ca artistul a aparut in viata ei atunci cand ea se astepta mai putin.

„Facem 7 ani de relatie in martie. Se impaca bine cu felul meu de a fi si asta am apreciat cel mai mult la Andrei. Inainte sa incep relatia cu el eram eu asa… ma gandeam: «Oare o sa gasesc pe cineva ca mine?». Si aveam o discutie cu Dumnezeu: «Sa fie omul potrivit pentru mine. Sa fie om bun si sa fie bun pentru mine». Si uite ca… a facut bine”, a spus Gina Pistol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare