Vedete din Romania

#gina pistol #operatii #infrumusetare

Gina Pistol si-a mai facut doua operatii estetice

Gina Pistol continua cu operatiile estetice. Desi, in urma cu ceva timp, a avut probleme cauzate de o interventie chirurgicala de marire a buzelor, artista nu s-a dat in laturi si a mai facut inca doua.

Vedeta a explicat pentru site-ul perfecte.ro ca merita sa suferi pentru a fi frumoasa, iar daca o hotarare pe care o iei, e gresita, aceasta trebuie imediat reparata. In consecinta, blonda a mai fost supusa unei operatii pentru micsorare a buzelor si uneia prin care i-a fost adaugat un cartilagiu in nas.

"Atunci cand suferi o interventie chirurgicala si rezultatul nu este cel dorit, e foarte neplacut",  a marturisit Gina Pistol pentru www.perfecte.ro.

Pentru pastrarea frumusetii capatate, Gina nu se limiteaza doar la cateva interventii chirurgicale. Acesta completeaza totul cu multe ore de fitness, dupa cum precizeaza chiar ea. "Nu trece nicio zi fara sa merg la sala, oricat de multa treaba as avea", a spus frumoasa blonda pentru acelasi site.

Gina Pistol se apropie vertiginos de 30 ani si stie cat de important este regimul alimentar pentru mentinerea tonusului si a starii de sanatate. Ca atare, vedeta consuma multe legume. "Nu am timp sa-mi gatesc sanatos în fiecare zi, iar sa mananci iî fiecare zi la restaurant este foarte scump", explica vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare