Vedete din Romania

Gina Pistol s-a simtit complexata

Dupa ce a pozat in ipostaze sexy in reviste pentru barbati si a devenit unul dintre cei mai faimosi iepurasi de la “Playboy Romania”, miercuri seara, la petrecerea aniversara a acestei publicatii, Gina Pistol s-a simtit pentru prima data complexata, povesteste Ziarul. Dupa ce isi facuse aproape un titlu de glorie din faptul ca nu are implanturi cu silicon , Gina Pistol s-a razgandit brusc, ieri seara, in privinta maririi chirurgicale a bustului, dupa ce s-a simtit eclipsata de celelalte vedete Playboy la petrecerea aniversara a publicatiei.

Eclipsata

Prezenta printre invitatii veniti la aniversarea celor 100 de numere Playboy in Romania, Gina Pistol, vedeta numarului aniversar, s-a declarat eclipsata de colegele sale, Andreea Spataru , Andreea Mantea si Roxana Ungureanu . “M-am simtit eclipsata de busturile lor. Este o diferenta destul de vizibila si, in ultimul timp, nu neg ca m-am gandit sa apelez la o operatie estetica , dar mai vedem”, a marturisit sexosul iepuras. “Pentru prima oara m-am simtit blonda. Nu sunt obisnuita sa urc pe o scena si sa nu spun nimic. Sa fiu nevoita sa stau frumos la poze, afisand un zambet tamp”, s-a mai impartasit vedeta. De curand, Gina a incheiat contractul cu Prima TV, unde prezenta emisiunea Santier in lucru si asteapta sa fie cooptata in alte proiecte de televiziune. Chiar daca s-a lasat fotografiata pentru a patra oara, in ultimul numar Playboy, vedeta poate fi admirata in imagini tridimensionale.

100 de aparitii

Intr-o atmosfera incendiara, "Playboy Romania” a sarbatorit, miercuri seara, in club Colosseum din Capitala, aparitia numarului 100 al publicatiei. Andreea Mantea, noua vecina de la “Neata cu Razvan si Dani”, a venit insotita de colegul ei, Dani Otil, care nu o scapa din priviri. “Eu i-am aratat lumea mea, si am venit aici, sa-mi arate si ea lumea ei”, a declarat simpaticul matinal de la Antena 1. Printre invitati s-au mai numarat solistul Florin Chilian, baietii de la Cassa Loco, avocatul Catalin Dancu, Lavinia fosta Spicy, Claudiu Patrascu, iar marea absenta a fost Nicoleta Luciu. Foto:Cancan Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare