Vedete din Romania

#gina pistol #nicola #despartire #singura #renovare

Gina Pistol s-a despartit de iubitul ei

Desi clopotele pareau sa bata si pentru Gina Pistol , n-a fost sa fie. La aproximativ jumatate de an de cand fostul iepuras Playboy si Nicola se impacau si dadeau de inteles ca au ganduri serioase impreuna, cei doi s-au despartit din nou.

De data aceasta, definitiv. "Nu mai suntem impreuna de cateva saptamani. N-am vrut sa facem tambalau pe marginea acestei despartiri , care de aceasta data este definitiva. Nimeni n-a inselat pe nimeni, am ramas in relatii OK. Aveam dorinte diferite, vedeam altfel lucrurile. Viata merge inainte", a declarat Gina Pistol pentru ring.

"Eu sunt barbatul in casa!"

Vedeta a parasit vila in care locuia cu Nicola, mutandu-se la casa ei. Ea a negat zvonurile conform carora ar fi primit o casa din partea libanezului. De altfel, Gina a fost vazuta, in urma cu doua saptamani, singura, la Stuttgart.

"Sunt ocupata sa cumpar ipsos si rigips , sa zugravesc casa in care stau, pentru ca am intrat in renovare. Eu sunt barbatul in casa", a recunoscut ea.

Ultimul cadou de la Nicola: un lantisor

Desi gurile rele spun ca Gina a primit de la Nicola o casa, blonda marturiseste ca ultimul dar de la fostul iubit, la sfarsitul anului trecut, a fost un colier din aur, cu pandantiv. De asemenea, libanezul i-a daruit si un inel, dar nu si cererea in casatorie aferenta. Bijuteria a fost un cadou pentru aniversarea a doi ani de cand erau impreuna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare