Vedete din Romania

# copilarie gina pistol #copilarie #gina pistol

Gina Pistol, dezvaluiri despre lipsurile din copilarie: “Trebuia sa fac eforturi mari ca sa ma incadrez si eu”

 

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din Romania. Vedeta are o viata plina, se bucura de o cariera frumoasa, o relatie superba cu partenerul ei, Smiley, dar si de o fetita minunata. Totuși, aceasta a dezvaluit ca s-a luptat cu anumite lipsuri in copilarie.

Indragita vedeta de televiziune a vorbit despre lipsurile din copilarie in podcastul moderat de Mihai Morar. Gina Pistol a punctat ca a avut greutati atunci cand vine vorba despre partea financiara, astfel ca a facut eforturi mari pentru a reusi sa ajunga unde se afla astazi.

”Eu cand am fost mica, am fost si saraca. Si, cumva, sindromul copilului sarac face lucrul ca sa fie placut. Ma uitam la cei din jurul meu care aveau familii, cu mama si tata, aveau o situatie financiara mai buna, cumva, daca ai financiar, esti mai bine pozitionat pe scara sociala, esti mai bine vazut si eu trebuia sa fac eforturi mari ca sa ma incadrez si eu, ca sa ma pierd printre ei.”, a marturisit Gina Pistol în podcastul “Fain & Simplu cu Mihai Morar”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare