Vedete din Romania

#gina pistol #monica columbeanu #moda

Gina Pistol a adus-o pe Moni la Bucuresti

Monica Columbeanu si Gina Pistol devin bune prietene. Dupa o prezentare pe care au avut-o impreuna la mare, cele doua manechine au plecat impreuna cu masina spre Bucuresti, desi aveau asigurata cazarea pe Litoral.

Gina si Monica au plecat in mijlocul noptii catre Capitala, cu masina Ginei, care a fost si sofer. Monica a marturisit pentru Gardianul ca s-a distrat foarte bine in compania manechinului fost iepuras Playboy , care este si o soferita priceputa.

Sambata noaptea, cele doua manechine au urcat impreuna pe scena alaturi de Daniela Crudu si Andreea Spataru , intr-o prezentare de lenjerie intima , lucru care nu se intampla prea des. “Nu prea am prezentat lenjerie intima, dar de data asta chiar mi s-a parut frumos, mai ales ca produsele erau de calitate, marca Passion du Brazil . Am prezentat apoi si o rochie”, a declarat Monica pentru Gardianul.

Dupa incheierea prezentarii, fetele au ramas in club, unde s-au intretinut cu patronul si ceilalti invitati, insa in jurul orei 3 au decis sa plece cu masina spre Bucuresti, desi aveau cazarea asigurata pe Litoral. Cum nici un alt invitat nu a mai vrut sa plece de la mare in mijlocul noptii, Moni si Gina au plecat singure, cu masina condusa de Gina. Cele doua s-au distrat pe drum si au ajuns la 7 dimineata in Bucuresti, acolo unde, pe Monica o asteptau mama si fiica ei, cu o supa calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare