Vedete din Romania

#gigi becali

Gigi Becali renunta la viata publica

Gigi Becali a anuntat ca in 2021 se va retrage din viata publica. Patronul FCSB a marturisit ca a luat aceasta decizie pentru ca nu mai vrea sa comita pacate si doreste sa se concentreze doar pe afaceri si asupra clubului de fotbal. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, susține că în 2021 vrea să se retragă complet din viața publică, asta pentru a nu mai comite păcate. Becali arată că se va concentra doar pe afaceri și asupra clubului de fotbal. 

"La mine sărbătoare nu înseamnă că mergem bem vin, mâncăm, ne distrăm, facem păcate. Nu tată! Pentru mine, sărbătoare înseamnă și mai strict, și mai credincios și mai mult la biserica și mai multe rugăciuni.La mine este în fiecare zi sărbătoare, pentru că fiecare zi pe care Dumnezeu a dat-o este viață noastră. Și eu mă bucur numai în Hristos și în Biserica. Sărbătoare pentru mine e în Biserica.”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

Latifundiarul are de gând că în 2021 să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează."Viață publică nimic. Nici nu știu ce se întâmplă, nimic. Nu mă mai interesează, la revedere, gata.Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate." a mai zis Gigi Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului