Vedete din Romania

#botez cristi borcea #cristi borcea #valentina pelinel

Gigi Becali, despre Cristi Borcea: “Nu va face nicio nunta cu Valentina Pelinel”

Cristi Borcea a avut o permisie de 24 de ore pentru a participa la botezul fiului sau, Milan, in varsta de 11 luni, si al Valentinei Pelinel. Fostul actionar de la Dinamo i-a marturisit lui Gigi Becali ca ar da 100 000 de euro ca sa stea mai multe zile acasa.

„Eu il incurajez. I-am zis ca i se va da gratierea, mai are o luna de zile. O sa fie liber. O zi i-au dat acum. Mi-a zis ca ar da 100 000 de euro ca sa stea mai multe zile acasa. Pe loc a zis ca ar da. Eu stiu ce trairi am avut eu atunci. Nu il plangeti voi pe Borcea. E bine de tot. El iese de acolo si isi vede de treaba in continuare. Eu nu stiu daca va mai vrea copil. La Cristi niciodata nu stii la ce te astepti. Ce are el in cap stie doar el.

Nu va face nicio nunta cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie. El nu gandeste acum. Dupa atatia ani la puscarie. El nu a mai iesit de un an si 4 luni. Nu face botezul. E doar familia, alaturi de 7-8 persoane, cateva prietene de-ale Valentinei. ii e frica sa faca petrecere. I-a fost frica sa nu fie pozat, filmat. Eu stiu de la mine: imi spuneau, bai daca vrei sa mai pleci fereste-te sa fii vazut. Eu stiu ce mi s-a intamplat mie. Maine (n.r -astazi) se intoarce la puscarie”, a spus Gigi Becali, potrivit Antena 3. 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare