Vedete din Romania

#tvr #concedieri colective #gianina corondan #concedire

Gianina Corondan a fost concediata

Gianina Corondan a fost concediata din postul de prezentatoare pe care il ocupa la TVR, dupa cum reiese din informatiile publicate pe pagina de internet a televiziunii nationale. Numele vedetei se regaseste pe lista persoanelor care urmeaza sa isi primeasca preavizul, in vederea concedierii colective de la TVR.

Pe lista respectiva, care cuprinde 627 de nume, se regasesc si alte personaje cunoscute din industria de televiziune, precum Horia Romanescu, Irninis Miricioiu Radulescu, Elise Stan sau Dan Radu.

Saptamana trecuta, in data de 23 ianuarie, Consiliul de Administratie al TVR a aprobat punerea in aplicare a noii scheme organizationale a institutiei, care va deveni functionala de la 1 februarie si va contine 2.450 locuri de munca.

Tot in data de 23 ianuarie 2013 a fost aprobata si suplimentarea organigramei TVR cu 55 de cazuri sociale, incluse in cele 2.450. Corina Danila ocupa unul dintre aceste posturi, care in noua organigrama va fi jurnalist/ realizator de emisiuni la TVR 3.

Sursa foto: rfb.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare