Vedete din Romania

#nunta #divort #gheorghe zamfir

Gheorghe Zamfir divorteaza ca sa se insoare

Desi are 69 ani si este casatorit de 15 ani, maestrul Gheorghe Zamfir este hotarat sa divorteze de consoarta lui, Marie Noelle, pentru a se lua cu o fosta actuala iubita.

S-au casatorit in 1995, dar in ultimul timp au trait o viata separata. Acum, faimosul naist este gata sa oficializeze ruptura de Marie Noelle pentru a se putea lua cu Gina Tanase.

Potrivit site-ului Stl.ro, in 2000, Gheorghe Zamfir a inceput o relatie extraconjugala cu o profesoara de nai din Pitesti pe numele ei Gina Tanase. In 2007 insa, acesta s-a despartit de femeie, acuzand-o ca i-a furat 22.000 de euro din casa .

Imediat dupa aia, maestru s-a indragostit de o solista de muzica populara, Nicoleta Beca cu care vroia sa se insoare. Insa, inainte de a face acest pas, Zamfir a aflat ca Beca il insela cu alt barbat, motiv pentru care a rupt legatura.

Dupa Beca, maestru a reluat legatura cu Gina Tanase, din cauza carei s-a separat de nevasta. Potrivit apropiatilor maestrului, acesta vrea acum sa divorteze de Noelle pentru a putea oficializa relatia cu profesoara din Pitesti.

Potrivit Stl.ro, actele pentru divort au fost depuse de pe 25 iunie, iar prima infatisare la proces va avea loc pe 25 octombrie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului