Vedete din Romania

#George Burcea #fiice #andreea balan #pensie

George Burcea rupe tacerea in noul scandal cu Andreea Balan. "Ce mama isi doreste asa o soarta pentru fiicele ei?"

Andreea Balan si George Burcea se afla din nou intr-un conflict, iar focul disputelor se concentreaza in jurul celor doua fiice ale lor. Potrivit cancan.ro, George Burcea a depus o cerere de ordonanta presedintiala si a obtinut castig de cauza in mai putin de 30 de zile.

George Burcea a plecat in Statele Unite acum cateva luni si a incercat sa pastreze contactul constant cu fiicele sale, dar se pare ca Andreea Balan nu i-a raspuns la telefon pe toata durata timpului. Actorul a incercat de mai multe ori sa vorbeasca cu fetele sale, dar a fost nevoit sa recurga la implicarea avocatilor, iar rezultatul a fost obtinerea unei ordonante presedintiale favorabile intr-un timp scurt. Ca urmare, acum Andreea Balan este obligata sa raspunda la telefon si sa-i permita lui George Burcea sa vorbeasca cu fiicele lor.

Dupa ce aceste informatii au fost facute publice in presa, George Burcea a transmis un mesaj prin care dezvaluie detalii neasteptate. Actorul intentioneaza sa vina special in Romania pentru a petrece timp alaturi de Ella si Clara.

„Am cerut ordonanta presedintiala pentru ca nu puteam lua sub nicio forma legatura cu fetitele mele pe perioada in care eu am fost plecat in State. Mama lor mi-a spus ca se bucura tare mult ca plec si spera sa raman acolo pentru ca fetitele sunt mici si spera ca ele sa uite de tot de mine. Ce mama isi doreste asa o soarta pentru fiicele sale? De ce copiii acestia sa nu aiba dreptul la tata in viata lor? Spune ca am stat 4 luni in America si de cand am venit nu am vrut sa respect programul si sa le vad. Am stat aproximativ 3 luni in New York, am venit acasa pentru o luna si am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni in Los Angeles.”

 

Printre altele, actorul a mai dezvaluit ca fetitele sale se simte foarte bine alaturi de el si de Viviana Sposub, actuala iubita a actorului, si ca, la un moment dat, fetita lui i-a cerut sa nu mai posteze imagini de la intalnirile lor pentru ca se va supara mama lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului