Vedete din Romania

#ducesa de Cambridge #vedete extern #fotografii scandaloase # Regina Letizia

Gafe regale. Imaginile scandaloase cu printese si regine care au socat o lume intreaga

Printi, printese sau regine, cu totii sunt urmariti pas cu pas. Interesul publicului este alimentat constant de paparazzi, care surprind instantanee pe care reprezentantii caselor regale le-ar vrea sterse pentru totdeauna. Iata care sunt imaginile scandaloase care le-au avut ca protagoniste pe personalitatile cu sange albastru.

Regina Letizia, tablou cu sanii goi

Sursa foto: click.ro

Cel mai proaspat scandal in care este implicata o casa regala este cel legat de aparitia unui tablou, o pictura pe panza, care o infatiseaza pe Letizia, proaspata regina a Spaniei, pe jumatate dezbracata. Publicarea acestei imagini a starnit imediat rumoare, asta desi, luat la intrebari, pictorul insista ca sotia lui Felipe nu a pozat niciodata goala pentru el si ca pictura a fost realizata cu ajutorul unor fotografii si a imaginatiei artistului.

Potrivit publicatiei "El Mundo", pictorul cubanez Waldo Saavedra ar fi cunoscut-o pe Letizia in 1996, atunci cand aceasta lucra la un ziar mexican in Guadalajara si i-a luat un interviu. "Atractia dintre ei a fost puternica si au devenit prieteni apropiati", scrie cotidianul spaniol.

Saavedra i-a propus chiar sa ii fie model pentru o serie de picturi inspirate de Goya si Picasso. Letizia a fost de acord si i-a servit drept muza pictorului. Cand jurnalista s-a intors in Spania, cei doi au pierdut legatura.

CITESTE SI:

Catalin Botezatu, in prag de depresie. Marturisiri cutremuratoare!

Vedeta care a luat 50.000 de euro pentru cateva poze!

 

Poze topless cu Ducesa de Cambridge

Sursa foto: libertatea.ro

Si Casa Regala a Marii Britanii a fost zguduita de un imens scandal in urma cu trei ani, atunci cand paparazzii au reusit sa obtina imagini cu Ducesa Kate, pe atunci proaspata sotie a Printului William, aproape dezbracata. Cei doi se aflau intr-o vacanta in Franta, intr-un complex privat, insa fotografii au reusit sa captureze imagini cu cei doi. Fotografiile cu printesa in sanii goi au facut rapid inconjurul lumii. Revista franceza Closer, cea care a publicat instantaneele, a fost obligata de instanta sa inmaneze familiei regale negativele fotografiilor.

Printesa Charlene, fotografiata cu amantul?

Sursa foto: spynews.ro

Un taraboi nemaipomeni a iesit si la Casa Regala din Monaco, dupa ce presa a publicat imagini cu Printesa Charlene, sotia printului Albert, in ipostaze tandre cu un alt barbat a carui identitate nu a fost facuta publica.

"In timp ce printul Albert este la Soci, sotia sa se relaxeaza in Caraibe", titreaza publicatia germana Bunte. Instantaneele au fost surprinse pe insula Saint Barthelemy. Palatul din Monaco nu a comentat stirea aparuta in Bunte.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului