Vedete din Romania

#gabriela cristea #iubit Gabriela Cristea #divort Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, povesti de dragoste cu nabadai

Realizatoarea TV Gabriela Cristea a fost in ultimele patru luni in centrul atentiei presei, din cauza evenimentelor tumultuoase care s-au petrecut in viata sa personala, urmate de cariera infloritoare si schimbarea sa fizica spectaculoasa. Toate aceste transformari nu i-au adus insa si linistea sufleteasca.

Divortul de Marcel Toader, prima cadere in gol

Gabriela Cristea si Marcel Toader au trait o frumoasa si discreta poveste de dragoste timp de cinci ani. Primavara trecuta insa, relatia lor a inceput sa scartaie, iar in presa incepusera sa apara informatii ca acestia sunt in prag de divort. Timp de cateva saptamani, acestia au negat vehement ca intre ei ar exista probleme si pozau in cuplul perfect mai tot timpul.



Totusi, momentul culminant a venit in luna aprilie, cand Gabriela Cristea a hotarat sa paraseasca caminul conjugal, dar si sa vorbeasca deschis despre problemele din mariajul sau.

Vedeta a marturisit ca, desi toata lumea credea ca are o viata minunata alaturi de Marcel, in fapt, casnicia cu acesta a fost un calvar. Ea a sustinut ca a fost agresata fizic de acesta de mai multe ori, dar si ca i-a fost infidel. Latura agresiva a lui Marcel Toader a fost sustinuta, de asemenea, si de fostele sale sotii, printre care si cantareata Anamaria Ferentz.

Marcel ii voia doar banii

Surse din anturajul cuplului au declarat imediat dupa divort ca inca de la inceputul relatiei cu Gabriela, Marcel Toader avea un singur scop: sa profite de notorietatea Gabrielei si de banii acesteia. Aceste marturisiri ar putea fi corelate cu faptul ca divortul lor a venit la scurt timp dupa ce Gabriela Cristea a ramas fara jobul de la Kanal D.

De asemenea, schimbarea de atitudine a lui Marcel Toader dupa ce a aflat ca Gabriela a primit o noua oferta de munca tentanta poate fi o alta confirmare a acestei ipoteze. De cateva saptamani, Marcel Toader ar incerca sa intre din nou in gratiile vedetei, marturisind chiar public ca si-ar dori sa se impace cu ea.

Gabriela Cristea, alaturi de un iubit tanar, insa sarac

Gabriela a ramas, se pare, imuna la declaratiile siropoase ale fostului sau sot, iar de cateva saptamani traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Tavi Clonda, solistul bandului emisiunii moderate de Gabriela.

Cei doi sunt extrem de rezervati in declaratii si spun ca sunt la inceputul unei relatii si ca traiesc aceste momente ca doi oameni normali.

Totusi, si aceasta relatie ar putea fi o dezamagire pentru Gabriela Cristea, tinand cont ca presa a inceput sa scoata la iveala detalii de ciudate din viata lui Tavi. Acesta a avut o viata sentimentala destul de statornica. Cea mai lunga relatie a sa a fost cea cu cantareata Adriana Vlad, pe care a cunoscut-o in Brasov si alaturi de care a cautat sa duca o viata mai buna. Mai intai s-au mutat la Bucuresti, unde imparteau amandoi chiria, insa, cand lucrurile au devenit din ce in ce mai grele, Tavi a hotarat sa plece in strainatate pentru a canta pe vase de croaziera.

Sursa foto: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare