Vedete din Romania

#coma Gabriel Cotabita #operatie Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Gabriel Cotabita, operat din nou. Ce imagine au putut sa posteze fetele sale

Dupa interventia de saptamana trecuta, cand medicii i-au facut o angiografie, Gabriel Cotabita va fi supus in zilele urmatoare unei alte operatii. E vorba despre o traheotomie. In tot acest timp, fiicele si mama lui sunt mereu la spital.

Familia lui Gabriel Cotabita va trebui sa-si dea acordul pentru o noua interventie chirurgicala. "Orice pacient aflat in coma mai mult de o saptamana si ventilat mecanic are nevoie de o traheotomie. Pentru ca sonda de oxigen poate provoca iritatii mari, dupa o saptamana de coma este nevoie de aceasta procedura: i se face o gaura in trahee, la nivelul gatului, unde va fi introdusa canula pentru respiratia artificiala", a declarat pentru Libertatea un cadru medical de la Floreasca.



Aela, Milena si Eliza, cele trei fiice ale artistului, nu deznadajduiesc si spun ca spera pana in ultima clipa in refacerea tatalui lor. De altfel, ele au chemat in mai multe randuri un preot la capataiul tatalui lor care sa rosteasca rugaciuni.



Aela Cotabita a postat pe Facebook o fotografie in care cantaretul apare zambind, alaturi de fiicele lor si de multi prieteni. Tot aici, ea le-a multumit fanilor lui Gabi Cotabita pentru sustinerea oferita.

De zece zile, Gabriel Cotabita este tinut in viata doar de aparate, iar medicii nu vorbesc cu optimism despre sansele ca el sa isi revina.

CITESTE SI:

Aplicatia cu care poti avea internet gratuit oriunde in lume
Mai ai doar o saptamana sa iti declari veniturile. Iata ce patesti dupa!
3 bucatari celebri care au renuntat la televiziune. Motivele lor sunt surprinzatoare

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului