Vedete din Romania

# nasi cotabita #nunta cotabita #gabriel cotabita #delia matache

Gabriel Cotabita, mire la 61 de ani! Ce vedeta a ales sa-l naseasca

Dupa ce, in 2015, a trecut pe langa moarte Gabriel Cotabita pare decis sa profite la maximum de fiecare clipa. Imediat ce a iesit din coma a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Alina, iar in mai putin de o luna vor avea nunta. Cine ii va sta alaturi la altar, ca nas?

”Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, declara Cotabiță la începutul anului. 

 

Cei doi isi vor uni destinele pe 9 octombrie, in fata ofiterului de stare civila. Nu va urma si o ceremonie la biserica, insa petrecerea va avea loc la n club de fite. Vor avea aproximativ 150 de invitați, care vor petrecere alaturi de fericitii miri, dar si de nasii lor celebri si mult mai tineri: Delia Matache și Răzvan Munteanu. Costumul mirelui este creat de Alexandru Ciucu, bun prieten de-al îndrăgitului artist, scrie ziarulring.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului