Vedete din Romania

#coma Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Gabriel Cotabita, deconectat de la aparate?

 

Dupa doua saptamani de la internarea sa in spital, in stare de coma, Gabriel Cotabita nu a raspuns pana acum la niciun tratament, iar medicii sunt de parere ca sansele ca el sa mai poata trai vreodata fara ajutorul aparatelor sunt extrem de medici.

Unii dintre doctorii de la Spitalul de Urgenta Floreasca au sugerat familiei sa ia in calcul ca decizia de deconectare de la aparate este una la care trebuie sa se gandeasca la modul cel mai serios, scrie a1.ro.

Mama artistului sle-a spus doctorilor ca ea nu poate sa ia o asemenea decizie, ca este imposibil sa se gandeasca la asa ceva si ca tot ce i-a mai ramas pe lume este speranta ca se va produce o minune.
Din pacate, chiar daca s-ar produce minunea cu pricina, Cotabita nu va fi capabil sa mai vorbeasca, nu isi va mai aminti nimic si, in cel mai bun caz, va fi, pentru cat va mai trai, dependent de cei din jur.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului