Vedete din Romania

#florentin pandele #casnicie #gabriela vranceanu firea

Gabi Firea si Florentin Pandele: 100 de SMS-uri pe zi cu "Te iubesc"

Indragostita pana peste cap de proaspatul ei sot, nimeni altul decat primarul din Voluntari, Gabriela Vranceanu Firea este hotarata sa-si sacrifice viata profesionala si sa se dedice mai mult noii sale familii.

Intr-un interviu acordat publicatiei Cancan, cuplul Firea-Pandele a vorbit despre cum s-au cunoscut, cum a venit primul sarut, cand si-au spus primul „te iubesc” dar si care sunt planurile lor de viitor si cum este viata in conacul din Voluntari.

Fulminanta poveste de dragoste dintre Gabi si Florin a inceput intr-un cadru de vis - statiunea Antalya din Turcia si prima incercare de cucerire a iubitei a fost una stangace, dupa spusele lui Florin.

"Am inchiriat o masina decapotabila , pentru care am platit 250 de euro, si am asteptat-o pe Gabi. Eram amandoi asa de rusinati... Cand a vazut masina, m-a intrebat: `De ce ai inchiriat masina asta, ca sa ma impresionezi?" Apoi Gabi mi-a zis: `Eu nu sunt pitipoanca de Dorobanti, ca sa ma impresionezi cu asta! Incearca alte metode!`", a povestit emotionat Florentin Pandele pentru Cancan.

Indragostit ca un adolescent, primarul din Voluntari nu a cedat si a continuat sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a cuceri pe aleasa inimii lui...si a reusit. Gabi a spus clar si raspicat: "Da, vreau sa raman cu tine pana cand moartea ne va desparti"

Primul sarut a fost si el plin de emotii pentru edil, stresat fiind ca nu cumva sa strice ceva. "S-a intamplat dupa postul Sfintei Marii. Mi-era teama sa nu stric, sa nu fortez, pentru ca stiu cat de mult l-a iubit Gabi pe Rasvan si el pe ea.", a declarat Pandele.

Valul de sentimente pe care le nutreste pentru Gabi l-au uimit la inceput pe primar. Nemaifiind la prima tinerete, barbatul nu credea ca va mai iubi vreodata pe cineva atat de mult.

"I-am spus "te iubesc" dupa postul Sfintei Marii, dupa 15 august. Eu ma aprind destul de greu si a spune `te iubesc` pentru mine e foarte important.  A fost o dragoste la prima vedere . Ajunsesem sa-i dau 100 de sms-uri pe zi cu `te iubesc`. Nu am crezut ca voi mai fi in stare vreodata sa ma indragostesc de cineva! (...) Eu m-am indragostit, in primul rand, de ceea ce este in interiorul lui Gabi si mai putin de exterior, pentru ca frumusetea este trecatoare. Si, in fiecare zi, descopar in ea lucruri noi si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea posibilitatea de a nu descoperi tot pana pun mainile pe piept", a marturisit Florentin Pandele  (49 ani) jurnalistilor de la Cancan.

In ceea ce o priveste pe Gabriela, aceasta simte ca este fericita din nou si isi doreste foarte mult sa fie o sotie buna pentru Florentin, motiv pentru care s-a gandit ca ar trebui sa-i dedice acestuia si mai mult timp.

„Ma intrebam ce as putea schimba in viata mea profesionala de dragul lui, pentru ca e normal sa facem amandoi niste mici schimbari in viata noastra pentru a-l satisface si pe celalalt. Lucrez cinci zile din sapte, dar si weekendul este de multe ori ocupat. Am un plan, dar nu vreau sa i-l spun deocamdata. E clar ca trebuie sa-mi aerisesc putin programul, cu orice risc, sa fiu pregatita sa suport niste consecinte, de imagine, pentru a mai renunta la niste obligatii profesionale, pentru a avea timp si de relatia noastra", a declarat Gabi Firea pentru aceeasi publicatie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului