Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #ion dolanescu #cearta #mostenire #tribunal

Fratii Dolanescu impart averea la tribunal

Ionut si Dragos, fiii lui Ion Dolanescu , vor imparti averea regretatului cantaret la tribunal. Succesiunea pentru averea de 2 milioane euro nu va fi rezolvata prin intermediul notarilor, deoarece cei doi au hotarat sa o finalizeze in instanta. 

Zvonurile conform carora Ionut si Dragos nu s-au inteles asupra impartirii mostenirii au fost pornite din nou de alegerea lor de a rezolva succesiunea la tribunal.

Dragos Carlos Antonio Valenciano, a deschis acum doua zile procesul de partaj la Judecatoria Sectorului 2 din Bucuresti . Avocata sa sustine insa ca fratii se inteleg bine si ca este doar un detaliu juridic care trebuia rezolvat.

"Nu este vorba de nici un conflict intre frati, care s-au inteles intotdeauna foarte bine. Din cauza unor chestiuni juridice, succesiunea nu a putut fi demarata, ca de obicei, la notar", a explicat avocata lui Dragos, Silvia Dardaiac, in Cancan.

Printre proprietatile care urmeaza sa fie impartite de fratii Dolanescu , se afla vila din centrul Capitalei, cumparata de la mostenitorii lui Barbu Stefanescu-Delavrancea, casa bunicilor de la Persinari si o alta casa de vacanta la Sinaia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare