Vedete din Romania

Franco Battaglia cauta talenta in Romania

Astazi va avea loc la Brasov spectacolul-concurs Miss Ugo Models 2008. Presedintele juriului este Franco Battaglia, reprezentantul uneia dintre cele mai cunoscute agentii de modele din lume - New Faces si cel care i-a calauzit pasii Monicai Columbeanu in lumea modelling-ului din Italia.

Un alt important membru al juriului este Catalin Botezatu, care va prezenta si colectie de primvaravara 2008 de lenjerie intima. Din juriu vor mai face parte Gianstefano Balella, presedinte “Beneton”, regizor de film Ettore Pasculli, Carmen Okabe, director “Les Nouvelles Estetiques,  Claudio Solzi, directorul Grupului “Blumarine” si juristul Ferrario Roberto.

Editia 2008 a MISS UGO MODELS 2008 nu va prezenta un clasic concurs de frumusete , ci va fi un eveniment unic din toate punctele de vedere.

“Va fi un fashion-show in adevaratul sens al cuvantului, iar castigatoarea va avea sansa ca pe langa premiul oferit, sa beneficieze de un contract la una din cele opt agentii de modelling ale lui Franco Battaglia", a declarat Aura Anghel producatorul evenimentului.

Caravana MISS UGO MODELS 2008 pentru preselectia concursului a trecut prin Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Bacau si Galati.         

Trei stilisti faimosi vor lucra in back stage - Constanza Giacomini si Fabio Cicerale, agentia New  Faces, respectiv Fiorini Giorgio. Coregrafia va fi semnata de Cristi Toporan unul dintre coregrafii  de la "Dansez pt  tine".


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare