Vedete din Romania

#Mihaela Radulescu omleta #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

FOTO Mihaela Radulescu, la cratita! Ii gateste lui Felix fara haine!

Mihaela Radulescu, 46 de ani, starneste din nou controverse! Diva de la Monaco a postat recent pe Facebook un mesaj referitor la conditia femeii in Romania, “femeia romana e tot cu sacosa in mana si va continua sa-si petreaca ani din viata facand curatenie, gatind bunatati, calcand si....iubind”. Ceea ce i-a intrigat insa pe fani este fotografia care insoteste mesajul: Mihaela, in lenjerie intima, pregatind o omleta pentru iubitul sau, Felix Baumgartner.

 

"Cica ne petrecem vreo 4 ani din viata pe telefonul mobil, zic statisticile . Da' oare calculeaza cineva cat din viata ne petrecem facand un nou fel de mancare copiilor sau barbatului, cat timp petrecem spaland, stergand si punand la loc vasele, facand curatenie, dand cu aspiratorul, cu matura, cu carpa de praf, cate ore in total punem si strangem masa, pornim masina de spalat, calcam, si facem curatenie prin dulapuri, prin sertare... ? Ca tehnologia face progrese uluitoare simtim , suntem la Iphone 6 si la HD, da' cine ne ia sacosele din mana si ne izbaveste pe veci de calcat camasi ? Cine pune muraturi si taie zarzavatul pentru ciorba?!”, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.


Vedeta si-a sustinut in continuare afirmatiile “ceva imi spune ca niste ani buni din viata suntem niste masini de gatit, de facut curat si de spalat vase si rufe. Si, intre toate aceste activitati de care nu vom scapa prea usor, trebuie sa mai fim si gata ambalate si surazatoare si ...sexy pentru barbatul din dotare. Emanciparea femeii n-a ajuns atat de departe incat sa declare abolirea parlirii gainii sau taiatul cepei fara lacrimi - femeia romana e tot cu sacosa in mana si va continua sa-si petreaca ani din viata facand curatenie, gatind bunatati, calcand si....iubind. Oriunde ar trai si orice alternative i s-ar oferi. Pentru ca femeia romana asa a fost crescuta, asa stie sa iubeasca si barbatul ei, familia ei, sunt tot ceea ce are mai de pret. Numai de-ar primi inapoi, de la barbatul asa de alintat, respectul si iubirea cuvenite.....

La restaurant e simplu, platim mancarea pe care o consumam cu bani, cash sau card. Acasa, mancarea facuta de maini care te iubesc se plateste cu iubire, respect si ...ajutor, macar la spalat vasele:). Si, har Domnului, in dormitor inca n-a patruns tehnologia de ultima ora, asa ca mangaierea, sarutul, masajul unui spate obosit si chiar....placerea aceea ...se presteaza ca in vremurile stravechi, de la barbat care poate...pana la femeie care merita... Si invers, daca a gatit el.

(Precizez doar ca n-a reusit nimeni sa scoata Moldova din mine si cand ma indragostesc, prima pofta care-mi vine e... sa-i calc camasa barbatului meu. A doua e sa-i iau mintile cu ceva bun de mancare si abia apoi......, a scris diva pe reteaua de socializare.

Tot ea a descris si fotografiile:


Foto 1 - o varianta de sortz de bucatarie - Marius Baragan

Foto 2 - o reteta de omleta cu de toate - ca sa ne incepem ziua cu folos

In dreptul acestei fotografii, diva de la Monaco a scris: "Precizez, pentru aia mai subrezi la minte, ca aceasta omleta i-a fost dedicata barbatului meu, in bucataria lui, cand eram singuri acasa, fara copil. Si a fost un mic dejun...de 5 stele, ceea ce va doresc si voua, daca veti reusi vreodata sa renuntati la basmaua de pe creier".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare