Vedete din Romania

#iubita Constantin Iosef #Constantin Iosef casatorie #Constantin Iosef #sot teo trandafir

Constantin Iosef se insoara! Si-a prezentat deja iubita fostei sotii

Constantin Iosef, fostul sot al lui Teo Trandafir, merge pentru a treia oara la altar! De aceasta data, aleasa sa este cea cu care se iubea inca de cand avea o relatie cu prezentatoarea tv, dupa cum spun gurile rele.

Teo Trandafir a trait in anul 2011 o frumoasa poveste de dragoste cu un fost rugby-ist roman, stabilit in Franta. Dupa doar un an de relatie, s-au casatorit intr-un cadru restrans, iar dupa sase luni au divortat. In timp ce Teo Trandafir a trecut cu greu peste esecul pe care l-a avut cu Constantin Iosef, rugby-istul şi-a gasit fericirea in bratele unei femei de afaceri, care se iubeste de un an si jumatate cu o femeie de afaceri, Manuela. Gurile spun ca, in realitate, cei doi aveau o relatie inca din vremea in care Iosef era casatorit cu Teo, insa sportivul a negat vehement ca ar fi fost infidel, scrie cancan.ro.

Desi a trecut de 45 de ani si a mai fost casatorit de doua ori, Constantin pare dispus si pregatit sa isi duca noua iubita in fata altarului: “Se iubesc foarte mult, petrec timp impreuna, merg in vacante. Constantin a dus-o chiar si in Franta, la familia lui. A prezentat-o chiar si fostei sotii, femeia cu care el are copii. Apropiatii vorbesc deja despre o nunta, insa, cei doi nu stiu doi nu stiu daca sa faca numai o cununie civila, sau si religioasa. Constantin are cateva afaceri cu Manuela. Nu s-au imbogatit, dar nici rau nu o duc”, a declarat un apropiat al acestuia.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare