Vedete din Romania

#casatorie Cristian Georgescu #cristian georgescu #anca turcasiu

Fostul sot al Ancai Turcasiu a dat vestea cea mare. Se recasatoreste

Cristian Georgescu, fostul sot al cantaretei Anca Turcasiu, se recasatoreste. Este extrem de fericit si pare care si-a gasit in sfarsit sufletul-pereche. Chiar el a anuntat pe pagina sa de socializare ca se va casatori.

Si-a cerut iubita in casatorie pe un iaht inchiriat, iar imaginile cu inelul cu care a cerut-o de nevasta pe noua partenera a facut senzatie pe internet. Este o bijuteri foarte scumpa, cu diamante, semn ca ca medicul stomatolog este foarte indragostit.

Anca Turcasiu si Cristian Georgescu au divortat anul trecut dupa 20 de ani de casnicie. La momentul respectiv, artista nu a vrut sa dea niciun detaliu despre motivele care au dus la divort.

„Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l-am ales sa-mi fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani! Dar viata iti ofera lectii de invatat!Ne nastem sa primim lectii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsa ca sunt iubita de Dumnezeu si de voi si astept de acum inainte liniste, echilibru, iubire, pace si armonie!Stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si voi avea parte de tot binele Pamantului! Nu asteptati nimic de la mine! Nu voi raspunde nimanui!”, scria, la vremea respectiva, Anca Turcasiu in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului