Vedete din Romania

#tentativa de omor # condamnare la inchisoare #fost iubit #andreea marin

Fostul iubit al Andreei Marin, condamnat pentru omor! Vedeta, in stare de soc

Fostul iubit al Andreei Marin a fost condamnat pentru tentativa de omor dupa ce si-a injunghiat contabila. Curtea de Apel Bucuresti i-a marit pedeapsa.

 

Decizie fara precedent a Curtii de Apel Bucuresti. Judecatorii au hotarat sa-I mareasca pedeapsa milionarului Emil Mihai Tufan dupa ce acesta si-a injunghiar contabila, in masina, pe DN1, in zona Baneasa. Tragedia s-a petrecut luna aprilie a anului trecut, iar in octombrie acesta a fost condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor.

Acum, la aproape patru luni de la condamnare judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis ca agresorul trebuie sa stea dupa gratii 2 ani, 2 luni si 20 de zile. Totodata, magistratii au aplicat si o pedeapsa complementara.

La apel, s-a ales cu o pedeapsa majorata

In urma cu doar cateva zile, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis apelurile declarate de inculpat si de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si au decis majorarea pedepsei aplicata milionarului. Astfel, afaceristul s-a ales cu o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare, potrivit  cancan.ro.

"A injunghiat-o in mod repetat cu un cutit”

Prin rechizitoriul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti nr.1359/P/ 2020, din data de 30.06.2020, s-a dispus trimiterea in judecata – in stare de arest preventiv – a lui Tufan Emil Mihai, acesta fiind acuzat de tentativa de omor.

In actul de sesizare s-a retinut – in esenta – ca in seara zilei de 9 aprilie 2020, in jurul orei 20.40, milionarul roman se afla intr-un Range Rover condus de D. H., pe care, in momentul in care au ajuns in dreptul magazinului Bricostore Baneasa, ”a injunghiat-o in mod repetat cu un cutit, cauzandu-i astfel multiple plagi la nivelul toracelui anterior, a bratului si mainii drepte, precum si in zona cervicala anterioara cu consecinta unui pneumotorax bilateral”.

Andreea Marin si Mihai Tufan, relatie in secret

Andreea Marin si Mihai Tufan au avut o relatie de dragoste pe care au tinut-o secreta. Cei doi au fost impreuna in urma cu 17 ani, mai exact in perioada 2003-2004, insa relatia nu a durat prea mult. Pe vremea cand Andreea Marin prezenta emisiunea Surprize-Surprize a avut o relatie de scurta durata, pe care a tinut-o departe de ochii curiosilor, cu milionarul condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor.

Mihai Tufan este actionar la mai multe societati, printre care se numara Elsid Titu si Electrocarbon Slatina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare