Vedete din Romania

#sotie crbl #Survivor #crbl #mariaj

Fosta sotie a lui CRBL, dezvaluiri despre mariajul cu artistul: „M-am saturat pana peste cap”

Concurent la Survivor Romania 2022, CRBL este din nou in centrul atentiei, dupa ce in urma cu mai multi ani a castigat Asia Express.

Pus la zid de colegii din show-ul de la PRO TV, artistul „face valuri” in toata presa, iar cei de la WOWbiz au scris zilele trecute despre o poveste mai putin stiuta sau chiar uitata de public, din viata fostului membru al trupei SIMPLU.

Potrivit sursei citate, inainte de a incepe o relatie cu Elena, actuala lui sotie si totodata mama fetitei lui, CRBL s-a iubit si a fost casatorit cu Andreea, alaturi de care a trait de la 20 de ani, timp de sapte ani.

Insa, satula de asocierea cu CRBL, Andreea a avut o iesire destul de dura: „M-am saturat pana peste cap de asocierea cu CRBL. Am fost prieteni, ne-am casatorit pentru ca ne iubeam si pentru ca asa am avut noi chef la 20 de ani. Ne-am iubit ca niste oameni normali, cu casa, chirie, catel, certuri, gelozii si alte acareturi. Ne-am despartit intr-o zi in care am realizat ca vietile noastre nu mai erau in registrul viata noastra, ci se despartisera undeva si aveam doua drumuri total separate: viata mea si viata lui”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare