Vedete din Romania

#florin salam

Florin Salam, cu ochii in lacrimi pe Instagram. ”Vreau sa ma ierti”

Pe 27 august, Florin Salam trebuia sa sustina un concert alaturi de fiica lui Betty, insa, din pacate, acest lucru nu a fost posibil din cauza problemelor de sanatate pe care le are artistul.

 

Florin Salam inca se confrunta cu problemele de sanatatea, iar din aceasta cauza nu a putut fi alaturi de fiica lui, la concertul pe care trebuia sa il sustina impreuna. Manelistul a tinut sa ii ceara scuze lui Betty, cu lacrimi in ochi, pe internet.

”Va salut oameni buni. Am si eu un anunt foarte important, simt nevoia sa fac acest anunt pentru sufletul meu. Vreau sa-mi cer scuze la fata mea, la Betty, vreau sa-i spun din toata inima La multi ani fata mea, sa ma ierti ca n-am putut sa cant ieri ca mi-a fost cu o zi inainte foarte greu”, a spus Florin Salam pe Instagram.

”N-am putut sa cant, crede-ma ca nu te minte taticul tau. La multi ani, voi recupera tot. Iti promit. Te iubesc, la multi ani sa fi sanatoasa fata mea si sa ma intelegi ca tu esti baza mea. Te iubesc”, a mai spus Florin Salam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului