Vedete din Romania

#florin piersic #student #psihologie

Florin Piersic, student la 74 de ani

Florin Piersic s-a inscris in anul intai la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii "Petre Andrei" din Iasi.

Actorul in varsta de 74 de ani a avut parte de o primire calda din partea studentilor facultatii, asa ca a hotarat sa urmeze cursurile factultatii. "Sigur ca nu voi putea sa vin la cursuri, dar o sa ma pregatesc pentru anul I, nu glumesc, din placerea de a studia", a spus Piersic.

Piersic locuieste cu sotia in Cluj, asa ca va urma cursurile facultatii iesene la distanta. In gluma, actorul a explicat ca se bazeaza pe indulgenta profesorilor pentru a trece examenele.

"Acum, la 74 de ani, nesilit de nimeni si de bunavoie, am zis "ce-ar fi, dom'le, sa fiu din nou student ?" De ce m-am gandit la asta? Pentru ca eu socotesc ca tot ce ne tine pe noi in viata e sufletul. Eu am foarte mult suflet pentru multa lume. Eu vreau sa-mi pastrez sufletul tanar pana in ziua in care am sa va spun la revedere . Oricum ma veti trece la examene, ca doar nu ma veti lasa repetent sa ajung la 80 de ani tot in anul intai. In plus, am si interes, pentru ca am vazut multe studente frumoase aici", a spus Piersic, citat de Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare