Vedete din Romania

#Florin Piersic Jr viata personala #vedete intern #showbiz #florin piersic jr

Florin Piersic Jr, marturisiri din viata personala

Fiul cel mare al actorului Florin Piersic a vorbit despre viata de actor, dar si despre viata sa de zi cu zi, lucru neobisnuit pentru Florin Piersic Jr.

„De 17 ani nu mai sunt angajat, nu mai am un salariu fix, asa ca trebuie sa dau din coate ca sa platesc toate facturile. Alerg tot timpul. Stiu, intru intr-o zona meschina acum, dar viaţa chiar asa e, de multe ori“, a afirmat Florin Piersic Jr in interviul acordat sapteseri.ro.

„Incerc sa iau ce-i bun de la ziua de azi. Copiii mei sunt fiintele care ma motiveaza. Scuze, spun banalitati. De la public imi iau mult, dar de la copii imi iau tot. E adevarat, stau prea putin timp cu ei si simt ca pierd anumite momente din evolutia lor. Daca plec dimineata si ma-ntorc seara, am impresia ca Sasa a mai crescut. Nu prea vorbesc despre viaţa personala. Sunt constient ca, atunci cand faci meseria asta, trebuie sa-ţi asumi lipsa anonimatului. Dar ma incapatanez sa pastrez niste lucruri doar pentru mine si familia mea”, a mai spus el.

„Ma hranesc cu energia pe care mi-o da publicul. Am nevoie de asta. Daca o sa am zile, o sa stiu când trebuie sa ma opresc. Meseria asta se face in primul rand cu sanatate. Exista un moment in care-ti dai seama ca e cazul sa-ti scrii memoriile sau sa duci la capat un scenariu inceput cu mult timp in urma“, a incheiat actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului