Vedete din Romania

#Florin Piersic aniversare #vedete intern #showbiz #florin piersic

Florin Piersic implineste 81 de ani! Gestul bizar pe care l-a facut de ziua sa

Daca anul trecut, la aniversarea de 80 de ani, Florin Piersic marturisea ca este trist, iar disparitia colegilor de scena il retine sa mai sarbatoreasca, anul acesta, marele actor a refuzat sa fie felicitat!

Astazi, la implinirea a 81 de ani, Florin Piersic si-a inchis telefonul, dar le-a lasat numerosilor admiratori care l-au sunat un mesaj vocal:

“Sunt Florin Piersic, vreau sa va multumesc pentru mesajele multe pe care mi le-ati trimis! Ma bucura, am mai imbatranit si eu cu inca un an. Va doresc tot ce mi-ati dorit dumneavoastra si asa mai departe. Toate cele bune!”, spune actorul in mesajul inregistrat pe telefon.
Astazi, la implinirea a 81 de ani, Florin Piersic si-a inchis telefonul, dar le-a lasat numerosilor admiratori care l-au sunat un mesaj vocal:

“Nu sarbatoresc nicicum, pentru ca nu am vrut. Nu stiu daca gandurile mele se vor intelege. Pentru ca am varsta aceasta, zic eu, sunt foarte marcat de faptul ca foarte multi colegi si prieteni de-ai mei sunt in stele, printre ei parteneri, artisti, oameni simpli, cunostinte, colegi de scoala, de liceu, de facultate, prieteni mai vechi si mai noi. Toti acestia nu mai sunt, si-atunci, nefiind pe langa cei care, in felul lor, m-au iubit, au avut sentimente frumoase pentru mine, caci toti imi lipsesc, mi se pare o nedreptate ca eu sa salasluiesc inca pe lumea asta

Nu am daruit tuturor numai lucruri frumoase, am dorit sa innobilez pe toti cei care sunt in jurul meu, sa le transmit ganduri frumoase, bune. N-am spus nimanui nici „du-te mai incolo”, n-am dat cu subsemnatul niciodata despre niciun coleg sau prieten sau neprieten de-al meu, am fost intotdeauna un urmas demn al parintilor, al mamei mele, pe care nu doar ca am iubit-o, am adorat-o. Mama mea a fost o sfanta. Eu cand am fost intrebat de Preafericitul Daniel, care m-a chemat la dumnealui si la care am fost si-am stat multa vreme de vorba, i-am raspuns ca ma rog la Maica Domnului, la Iisus Hristos, dar cel mai tare ma rog la mama mea, care, din tot ce stiu si-am vazut si-am simtit, a fost o sfanta. Eu o mostenesc pe mama mea, pe Vera Piersic.

N-am vrut sa ma sarbatoresc in niciun fel, pentru ca e tarziu. Pentru mine e tarziu. Am fost sarbatorit in fiecare an, la fiecare intalnire cu aceia care m-au facut cetatean de onoare al tuturor oraselor din Romania. Dar am fost facut cetatean de onoare si la Nazaret, in Israel, de catre primaria de-acolo. Am primit una dintre cele mai frumoase decoratii din viata mea in Israel. Prima decoratie pe care am primit-o a fost „Steaua Romaniei” si gradul de Cavaler. Sunt singurul care a primit medalia guvernamentala a Israelului”, spunea Florin Piersic anul trecut, intr-un interviu acordat Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare