Vedete din Romania

#florin calinescu #moarte fiu florin calinescu #suferinta florin calinescu

Florin Calinescu: "Sunt suparat pe Dumnezeu...un copil nu-l mai inlocuiesti!"

Actorul Florin Calinescu inca sufera dupa ce fiul sau mai mic, Luca a ales sa-si incheie socotelile cu viata si s-a sinucis.

Artistul refuza sa comunice cu cei din jur si le-a transmis apropiatilor ca in aceste momente simte ca Dumnezeu l-a dezamagit: "Ca mi-a murit sotia si mi-a luat-o, sa zicem...ca unii mai au puterea sa inlocuiasca o nevasta. Sunt suparat pe Dumnezeu...Un copil nu-l inlocuiesti".

In momentul de fata, Florin Calinescu a plecat la Liverpool, orasul in care Luca a studiat in ultimii ani. In acest fel, vedeta a vrut sa refaca traseul ultimelor luni de viata ale fiului sau.

Luca a produs si a regizat un scurtmetraj in orasul britanic, iar de acolo s-a indreptat spre Praga, pentru un alt proiect.

Mergand la Liverpool, Calinescu isi doreste sa ii cunoasca pe fostii colegi ai fiului sau si sa caute o explicatie pentru gestul extrem al acestuia. Mai mult decat atat, actorul a dorit sa rezolve si problemele de ordin administrativ, astfel incat a achitat taxele neplatite si a adunat lucrurile pe care Luca le mai avea in locuinta din Anglia.

Apropiatii lui Florin Calinescu au dezvaluit ca Luca i-a trimis tatalui sau doua mesaje pe telefonul mobil, chiar inainte de a se sinucide. Din pacate, actorul a vazut mesajele abia a doua zi.

Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare