Vedete din Romania

#busu infarct #operat de urgenta #busu #florin busuioc #infarct

Florin Busuioc, operat de urgenta in urma unui infarct! Care este starea actorului

Indragitul actor si prezentator Florin Busuioc a suferit aseara un infarct. Actorul a suferit un infarct la scurt timp dupa incheierea unui spectacol sustinut pe scena "Filamonicii Oltenia", din Craiova.

Colegii acestuia au chemat de urgenta salvarea. Medicii l-au reuscitat, dar dupa primul atac de cord, in urma caruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte doua. Astfel, Busu a fost resuscitat de trei ori. Medicii l-au transportat de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Ulterior, Florin Busuioc a fost traportat de la unitatea primiri urgenta a Spitalului Judetean din Craiova. Medicii au incercat chiar sa-l transfere la Bucuresti, insa acest lucru nu a fost posibil, sustine libertatea.ro.

Ajuns la spital Florin Busuioc a fost operat de urgenta. O echipa de medici i-a montat un stent. Operatia a fost una reusita, iar in prezent actorul se afla la terapie intensiva.

"Operatia a fost o reusita, i s-a montat un stent si acum pacientul este in afara oricarui pericol. in legatura cu celelalte detalii, familia nu imi permite sa dau nicio declaratie. Important este, insa, ca totul s-a terminat cu bine", a declarat Corina Geormaneanu, purtator de cuvant al Spitalul de Urgenta din Craiova, pentru mediafax.ro.

Florin Busuioc, in varsta de 56 de ani, facea parte din distributia spectacolului Central Park, care se juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Actorii care jucau alaturi de Busu sunt la spital, alaturi de acesta. Ei au confirmat, pentru libertatea.ro, ca starea lui Florin Busuioc este una grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului