Vedete din Romania

#marioara murarescu #vedete intern #fiu Mariora Murarescu

Fiul Marioarei Murarescu, confesiuni emotionante despre copilaria sa si tatal necunoscut

Petre, fiul realizatoarei TV Marioara Murarescu, a facut recent cateva marturisiri surprinzatoare despre tatal sau, pe care nu l-a cunoscut, dar si despre ultimii ani din viata mamei sale, in care aceasta s-a luptat cu groaznica boala.

Nu si-a cunoscut nici tatal, nici bunicul

Petre, fiul realizatoarei TV Mariora Murarescu, care a decedat in urma cu sase saptamani, a decis sa puna capat tuturor speculatiilor facute de presa in ceea ce priveste viata sentimentala a mamei sale. Intrigat de aceste zvonuri, Petre a cerut ca presa sa pastreze neintinata amintirea mamei sale si sa respecte decizia acesteia de a-si pastra departe de public viata privata.

Petre a marturisit ca nu a apucat sa isi cunoasca bunicul, tatal Marioarei Murarescu, si ca intreaga sa copilarie si-a petrecut-o cu mama sa, in concertele si spectacolele pe care aceasta le modera.

"Nu mi-am cunoscut bunicul. Murise inainte sa ma nasc eu. Mama se nascuse tot in Bucuresti, copilaria am petrecut-o prin multe locuri datorita muncii mamei mele. De la 3 ani, practic eu am mers cu ea si pe la spectacole, la filmari. Toti artistii ma cunosteau, ma stiau de Petrisor", a povestit Petre pentru "Click".

In ceea ce il priveste pe tatal sau, Petre a precizat ca nu a fost niciodata sa il vada, iar acest subiect este inchis pentru el.

"Acest subiect nu-l voi trata niciodata, nu inteleg de ce a fost expus. Eu nu comentez pe tema asta. Mama a fost intrebata, a clarificat situatia asta in trecut. Pentru mine, parinte ea a fost si a facut tot ce trebuia pentru a ma creste si nu a fost nevoie de altcineva. A fost o femeie foarte puternica, a stiut sa se descurce in ambele situatii, si legate de munca, si legate de familie. A fost si mama, si tata", a marturisit fiul Marioarei Murarescu.

Citeste si:

Michelle Obama dezvaluie cel mai bine ascunse secrete de la Casa Alba

Castigatorii Premiilor BAFTA 2014 sunt...


Mariora Murarescu, puternica pana in ultima clipa

Desi era constienta ca sufera de o boala care ii va aduce sfarsitul, Marioara Murarescu inca spera sa se vindece. Fiul sau a marturisit ca aceasta a fost optimista chiar si in ultimul moment si ca isi dorea cu ardoare sa traiasca.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare