Vedete din Romania

#andrei nastase #permis auto

Fiul lui Adrian Nastase a ramas fara carnet

Andrei Nastase , fiul fostului premier, a ramas fara carnet de conducere dupa ce politia l-a oprit cand conducea cu 141 km/h intr-o zona cu limita de viteza 50 km/h.

Duminica, in jurul orei 16, Andrei Nastase a fost depistat de aparatul radar conducand o limuzina Audi A6 cu peste 140 km/h pe bulevadul Kiseleff.

Fiul lui Adrian Nastase a primit o amenda serioasa si nu a protestat atunci cand politistii i-au ridicat permisul pentru ca a condus cu peste 90 km/h peste limita legala. Desi nu a protestat initial, Andrei a depus o contestatie la Judecatoria Sectorului 1.

Termenul de judecata a fost stabilit pentru data de 30 noiembrie. Procurorul sau judecatorul ii pot prelungi dreptul de a circula pe drumuri publice pana la pronuntarea unei hotarari irevocabile.

Andrei Nastase nu e singurul copil de politician caruia ii place viteza. Fiul senatorului PDL Silviu Prigoana, Honorius, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost oprit de politisti pentru ca circula peste viteza legala , iar politistii au descoperit ca permisul ii fusese suspendat pentru alt incident de exces de viteza.

Ioana Basescu , fiica ce mare a presedintelui, a avut si ea permisul auto suspendat dupa ce a fost oprita de politie in Buzau, unde conducea un LandRover cu peste 100 km/h.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare