Vedete din Romania

#firicel # condamnare la inchisoare #inchisoare #cuzin toma

Firicel din „Las Fierbinti”, condamnat la inchisoare dupa ce a condus fara permis, baut si drogat

Actorul Toma Cuzin, cunoscut de o tara intreaga drept Firicel din „Las Fierbinti”, a pierdut un proces care poate avea urmari neplacute in viitor.

 

Potrivit presei tabloide, procesul lui Toma Cuzin a inceput in urma cu aproximativ patru ani, mai exact in 2018, atunci cand a fost oprit in trafic de un echipaj de la Politia Rutiera. La acea vreme, actorul avea permisul suspendat, astfel ca nu avea ce sa caute la volanul masinii, insa nu doar aceasta a fost singura problema a lui!

Oamenii legii l-au suspectat ca a consumat substante interzise, astfel ca l-au dus la Institutul National de Medicina Legala (INML), acolo unde i-au fost recoltate probe biologice. Ca urmare a probelor obtinute, politistii au constatat ca Toma Cuzin un doar ca a condus cu permisul suspendat, dar si consumase alcool si alte substante interzise.

Pe 14 noiembrie 2022, la aproximativ patru ani de la cele intamplate, magistratii de la Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti l-au condamnat la un an de inchisoare pe cel cunoscut drept Firicel din „Las Fierbinti”. Condamnarea este cu suspendare, nu executorie, iar decizia nu a fost definitiva, astfel ca Toma Cuzin poate face recurs.

„In temeiul art. 39 alin. 1 lit. b raportat la art. 38 alin. 1 si 2 C.pen., contopeste cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotarare si aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adauga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), in total pedeapsa de 1 an inchisoare. In temeiul art. 83 alin. 1 C.pen., amana aplicarea pedepsei rezultante de 1 an inchisoare, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani”, se arata in decizia instantei. Mai mult decat atat, actorul trebuie sa plateasca si cheltuielile de judecata, adica 1.200 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului