Vedete din Romania

Filmul in care joaca Andreea Marin Banica, lansat astazi la Cannes

Andreea Marin Banica se afla astazi la Cannes special pentru a participa la lansarea filmuluiA Beautiful Life ”, in care joaca alaturi de Stefan Banica Jr., in cadrul Festivalului International de Film.

Filmul american “A Beautiful Life”, in regia lui alejandro chomski, este o poveste care promite „o calatorie in adancul sufletului uman”, urmarind destinul a doua personaje care incearca din rasputeri sa scape de trecutul lor intunecat.

Andreea Marin Banica are rol de „fata rea”, sefa unei bande mafiote, care poarta topuri ultrasexy, fumeaza si trage cu pistolul in timp ce Stefan joaca, de asemenea, un rol negativ, alaturi de Bai Ling , cunoscuta actrita chineza care a jucat in filme precum “Red Corner”, in care a evoluat alaturi de Richard Gere sau "Lost".

In exclusivitate pentru Acasa.ro, cu jumatate de ora inainte de lansarea filmului in cadrul Festivalului de la Cannes, Andreea a declarat: “Sunt un om cu picioarele pe pamant si nu-mi inchipui ca daca am aparut intr-un film american, intr-o scena de cateva minute, ma pot numi deja actrita. Dar a fost o experienta frumoasa din culisele careia am invatat multe lucruri si faptul ca acum sunt la Cannes pentru lansarea filmului in cadrul unui festival de film atat de important, nu e putin lucru”.

La Cannes, Andreea Marin Banica a avut parte si de o surpriza frumoasa, respectiv intalnirea cu Anamaria Marinca, pe care o intervievase in urma cu o luna pe platourile de filmare din Germania. Si pentru ca maine va fi lansat si filmul “Boogie”, regizat de Radu Muntean, in care Anamaria Marinca detine unul dintre rolurile principale, Andreea se va afla si ea la lansare, pentru a fi alaturi de actrita care a jucat in castigatorul premiului de la Cannes de anul trecut, "4 luni, 3 saptamani si 2 zile".

“Boogie”, care urmareste povestea unui barbat trecut de 30 de ani care pleaca cu familia in vacanta la mare, dar se intalneste cu mai multi prieteni din adolescenta si este tentat ca pentru o seara sa retraiasca aventurile de odinioara, va intra in competitie maine la sectiunea Quinzaine des Realisateurs.

Cea de-a 61-a editie a Festivalului International de Film de la Cannes are loc in perioada 14-25 mai. Si la aceasta editie a festivalului si-au anuntat prezenta nume mari ale cinematografiei mondiale, precum Harrison Ford, natalie portaman etc. Presedintele juriului in acest an va fi renumitul actor si regizor Sean Pean, iar marele premiu – Palme D’Or – va fi inmanat castigatorului de catre Robert de Niro.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului