Vedete din Romania

#ashton kutcher #demi moore #fiice demi moore

Fiicele lui Demi Moore cer ordin de restrictie impotriva actritei

Cele trei fiice ale lui Demi Moore se gandesc tot mai serios sa ceara un ordin de restrictie impotriva mamei lor, deoarece nu vor sa mai fie contactate de aceasta.

Dupa o serie de dispute verbale, Tallulah, Rumer si Scout au decis sa intrerupa toate legaturile cu mama lor. Vedeta, care sufera enorm in urma acestei instrainari le da mesaje si emailuri zilnice, insa tinerele sunt de neclinit in decizia luata.

Demi s-a certat cu fiicele sale in urma cu vreo cateva saptamani, dupa ce a aflat ca acestea au mai pastrat legatura cu fostul ei sot, Ashton Kutcher.

"Rumer, Scout si Tallulah se gandesc foarte serios sa solicite emiterea unui ordin de restrictie impotriva lui Demi, pentru ca ea sa nu mai poata sa le contacteze. Ele i-au spus destul de clar, in urma cu cateva saptamani, ca nu mai vor sa vorbeasca cu ea, dar aceasta incearca in continuare sa le contacteze", a declarat un apropiat al vedetei pentru presa internationala.

Sursa foto: superstarmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului