Vedete din Romania

#gheorghe zamfir #divort #fiica vitrega #violenta

Fiica vitrega a lui Zamfir: "Tineam la el ca la un tata, iar el ne-a tradat"

Invitata in emisiunea lui Maruta, a lui Gheorghe Zamfir a confirmat faptul ca maestrul este o fire violenta si ca acesta a inselat -o de mai multe ori pe mama ei, Marie Noelle.

Sarah Stajic, in varsta de 27 ani,  i-a explicat lui Catalin Maruta ca mama ei a fost cea care a inaintat actele de divort si nu Zamfir si ca, desi nu a vazut scenele, este sigura ca acesta o batea pe Marie Noelle.

"Acum un an, zi de zi, eu si mama ne-am dus la avocat pentru a cere divortul [...]Am vazut-o pe mama plina de vanatai si plangand. Si ea mi-a zis: `el mi-a facut asta`. N-am vazut cu ochii mei, dar stiu ca e posibil", a dezvaluit Sarah Stajic in emisiunea Happy Hour!

Tanara femeie a mai povestit cum maestrul Zamfir umbla cu mai multe femei pe vremea cand era casatorit cu Marie Noelle si cum ulterior ii trimitea acesteia mail-uri si fax-uri cu scuze.

La un moment dat, Maruta a intrebat-o pe Sarah daca mama ei ar mai fi bagat divort in cazul in care ar fi primit o suma consistenta de bani de la Gheorghe Zamfir si fata a raspuns ca nu.

"Nu cred, pentru ca mama il iubea si s-a casatorit cu el la biserica si n-ar fi facut acest pas", a precizat aceasta. "Tineam la el ca la un tata, iar el ne-a tradat. Dezgustator", a mai adaugat fiica vitrega a lui Gheorghe Zamfir in emisiunea Happy Hour.

Citeste si:

Zamfir, acuzat ca si-a batut si inselat nevasta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului